دوره وب‌مستری دانشگاه صنعتی شیراز

مدیریت وب‌سایت

(متناسب با نیاز بازار کار)

مدیر سایت یا Webmaster فردی است که توانایی کار با سیستم‌های مختلف مدیریت سایت رو داره و همچنین با فعالیت‌هایی که باید برای موفقیت یک سایت آشنایی داره. چنین فردی ممکنه یک مدیر سایت (ادمین) باشه یا در یکی از حوزه‌های موردِ علاقه‌اش جزئیات بیشتری رو یاد بگیره و متخصص بشه.

دوره‌های کهاد در دانشگاه صنعتی شیراز، با هدف ارتقای مهارت‌های موردِ نیاز در بازار کار فعلی کشور و دنیا در ترم دوم ۱۴۰۱ برگزار می‌شه.

آموزش وب‌مستری در شیراز

در این دوره پیش از هر چیزی یک دیدِ کلی نسبت به همه‌ی بخش‌ها و تخصص‌های مدیریت یک سایت شخصی، شرکتی یا فروشگاهی پیدا خواهید کرد.

برخی از مباحث به‌طور کامل‌تر و کمی تخصصی‌تر مورد بحث قرار می‌گیرند تا بتوانید یک سایتِ عادی (شرکتی و فروشگاهی) را راه‌اندازی کرده و فعالیت‌های مربوط به آن را انجام دهید.

این دوره وابسته به سیستمِ خاصی نیست و قطعاً اصولِ پایه رو فرا می‌گیرید تا بتونید با هر سیستمی کار کنید؛ اما برای فعالیت‌های عملی، از وردپرس (wordpress) که پراستفاده‌ترین سیستم مدیریت سایت در جهان و ایرانه استفاده می‌کنیم.

۷۰ ساعت

پنج‌شنبه‌ها، ۸:۳۰ الی ۱۲:۳۰
از ۴ اسفند ۱۴۰۱

مدرک مهارتی

و درج در ریز نمرات

کاملاً عملی!

بعد از یادگیری تئوری، اون‌ها رو پیاده‌سازی می‌کنیم!

کار تیمی

فعالیت‌های گروهی در انجام پروژه‌ها برای یادگیری بهتر

ویدئوی معرفی دوره و مباحث

مدرس دوره در این فیلم مباحث دوره و توضیحاتی درمورد نکات برگزاری ارائه می‌ده

این ویدئو برای دوره مهر ماه (که به دلیل شرایط ناپایدار اینترنت برگزار نشد) ضبط شده؛ مباحث دورهٔ این ترم در همین سرفصل اما با حدود ۲۰٪ بهبود ارائه می‌شه.

روز‌های پنج‌شنبه، ساعت ۸:۳۰ الی ۱۲:۳۰ (حضوری)

اعلام علاقه‌مندی و رزرو ثبت‌نام دوره در آینده

ثبت‌نام دوره جدید (نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۲) همزمان با انتخاب واحد و از طریق سیستم گلستان انجام می‌شه.

دانش‌پذیرانی که ترم گذشته اعلام علاقه‌مندی یا رزرو انجام داده‌اند نیز می‌باید با مراجعه به سیستم گلستان، درخواست دوره کهاد، دوره‌ای با عنوان «مدیر فروشگاه اینترنتی (webmaster)» رو اخذ کنند.

رایگان برای معدل‌های ۱۷ و بالاتر

شرکت در دوره‌ها برای دانشجویانی که ترم گذشته (نیمسال اول ۰۱-۰۲) معدل ۱۷ و بالاتر داشته‌اند رایگان است. همچنین برای معدل‌های 16 تا 17 شهریه‌های کلاس‌ها با 50٪ تخفیف خواهد بود. (اطلاعات بیشتر در آئین‌نامه مالی)

وب‌مستر فردی هست که مهارت مدیریت یک سایت رو داره. حالا ممکنه این فرد در زمینه‌های خاصِ دیگه‌ای تخصص داشته باشه ولی بتونه یک سایت رو مدیریت یا فعالیت‌های مربوط به اون رو نظارت کنه. بنابراین این دوره برای دانشجویانِ همه‌ی رشته‌ها مناسبه. کافیه بتونید با کامپیوتر کار کنید و مشتاق یادگیری و تغییر باشید! 🙂 

آپدیت: ۳ روش برای ثبت‌نام شما وجود داره که در صفحه اصلی دوره‌های کهاد (یعنی اینجا) توضیح داده شده. یادتون باشه اگه مشکلی در روند ثبت‌نام بود، می‌تونید در ساعات اداری با شماره 37353500-071 تماس گرفته یا به دفتر کهاد در مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه مراجعه کنید.

اگر دانشجو هستید و مایلید از قوانین آئین‌نامه (مثل تخفیف شهریه و ثبت در کارنامه مهارتی از گلستان) استفاده کنید: در بخش «پیشخوان خدمت» سیستم گلستان، «درخواست بررسی مشکلات آموزشی» را انتخاب و موضوع را «درخواست‌های متفرقه» انتخاب کنید. سپس در توضیحات درخواست، نام دوره (مدیریت فروشگاه اینترنتی (مدیر سایت)) مورد نظر را نوشته و توضیحات احتمالی خود را ارائه کنید. پس از ثبت می‌تواند روند بررسی آن را از آموزش کل (مسئول دفتر ریاست یا جناب دکتر مهدی‌پور) پیگیری نمایید.

اگر دانشجویید اما درخواستی خارج از آئین‌نامه کهاد دارید یا نمی‌خواهید از سیستم گلستان و مزایای آئین‌نامه استفاده کنید، می‌توانید با مراجعه به سامانه azmoon.sutech.ac.ir ثبت‌نام خود را در دوره‌ی مورد نظر تکمیل و نهایی کنید.

* کد درس جهت اخذ در گلستان: 01-2190005 (جزء دروس ارائه‌شده در دانشکده IT)

مباحثی که در این دوره ارائه می‌شن رو در فیلم معرفی به‌طور دقیق‌تری ارائه کردیم؛ در مجموع، در حوزه‌های زیر آموزش می‌بینیم و از آن‌ها کاربرد می‌گیریم:

  • مفاهیم و مبانی سایت‌ها و استفاده از آن‌ها (هاست، دامنه، خرید آن‌ها و آشنایی کلی با cmsها)
  • کار با وردپرس (نصب و راه‌اندازی، استفاده از ابزارهای آماده، ابزارهای کاربردی، خطایابی و اعمالِ تغییراتِ جزئی)
  • تولید محتوا (اکثراً متنی، اما با ابزارها و مراحل تولید محتوای صوتی و تصویری آشنا می‌شوید)
  • SEO مقدماتی (بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو: مراحل SEO، ابزارهای کاربردی، گام‌های SEO داخلی و خارجی + کارِ عملی تحقیق کلمات کلیدی)
  • بهینه‌سازی سایت (بهبود وضعیت تکنیکال)
  • آشنایی اولیه با ابزارهای تحلیلی (seach console و Google Analytics)
  • کار با ابزارهای طراحی Landing Page و صفحات سایت بدون کدنویسی
  • مدیریت سایت فروشگاهی
  • آشنایی مقدماتی با HTML و CSS (در حد فهم آن‌ها و توانایی ایجاد تغییرات جزئی)
  • آشنایی مقدماتی با PHP (در حد توانایی رفع خطاهای احتمالی یا ایجاد تغییراتِ جزئی)
  • آشنایی با مباحث کسب‌و‌کار (دریافت درگاه پرداخت، مالیات مارکتینگ و کمپین‌ها)

با هماهنگی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، پس از پایان این دوره، تمام دانش‌پذیران فرصت دارند تا ۶ ماه بعد از طریق سایت سازمان فنی‌و‌حرفه‌ای اقدام به ثبت‌نام در آزمون «مدیر فروشگاه اینترنتی» شرکت و پس از کسب نمره لازم، مدرک بین المللی فنی و حرفه‌ای دریافت کنند.

لازم به ذکر است که مباحث دوره وب‌مستری کهاد فراتر از مدیریت فروشگاه اینترنتی است، همچنین حدود ۸۰٪ سرفصل‌های امتحان به شما تدریس شده و منابعی برای مرور سایر مباحث (که در بازار کار اهمیت بسیار کمی دارند) به شما ارائه می‌شود.

جواب این سؤال به شرایطِ مختلفی بستگی داره! در فیلم معرفی دوره وب‌مستری مرورِ خیلی کوتاهی به موقعیت‌های شغلیِ احتمالی برای جذب در شرکت‌ها و سازمان‌ها داشتیم. گاهی برخی از مجموعه‌ها صرفاً یک وب‌مستر می‌خواهند و شما پس از این دوره می‌توانید با آن‌ها همکاری کنید؛ اما اکثراً چنین فردی را همراه با یک تخصصِ مربوط به حوزهٔ کاری خودشان می‌خواهند. بنابراین شاید بتوان گفت شما با این دوره یک مهارتِ کاربردی و مهم را فرا می‌گیرید که می‌تواند برای خودتان و سازمانی که در آن فعالیت می‌کنید مفید باشد.

غیر از استخدام، شما می‌توانید به‌صورت پروژه‌ای اقدام به همکاری پاره‌وقت در امور مدیریت سایت شرکت‌ها یا استارتاپ‌ها کنید. (فریلنسری و بعضاً دورکار)

علاوه بر این مورد، شما می‌توانید یک سایتِ شخصی راه‌اندازی کنید که برای معرفی خودتان (رزومهٔ آنلاین)، معرفی محصولِ اولیه یا ایده‌تان و حتی فروشِ آنلاین محصولات کاربردی خواهد بود. 🙂

تقریباً خیر! زمان برگزاری کلاس‌های دوره ساعت ۸:۳۰ الی ۱۲:۳۰ روزهای پنج‌شنبه از هفته‌ی اول اسفندماه ۱۴۰۱ تا انتهای ترم بهمن هست. صرفاً ممکنه برای برخی هفته‌ها، با تأییدِ همه‌ی دانش‌پذیرها جابجایی‌های جزئی‌ای داشته باشیم.

این دوره تحت نظر معاونت آموزشی دانشگاه و با نظارت دانشکده مهندسی کامپیوتر و IT برگزار می‌شه.

در اوایلِ دوره هر فرد یک سایت رو راه‌اندازی می‌کنه و در طول دوره مباحثی که مطرح می‌شه رو روی سایتِ خودش تمرین می‌کنه. در نتیجه از هر جلسه تا جلسه‌ی بعدش یک پروژه‌ی کوچیک برای اجرا دارید!

اینطوری علاوه بر یادگیری بهتر مباحث، امکان ارزیابی هم فراهم می‌شه و نمره نهاییِ شما از تحویلِ پروژه نهایی (مجموعِ همهٔ همین فعالیت‌های کوچیک) تعیین می‌شه.

در سیستم گلستان یه تاریخ امتحان برای دوره تعیین شده که با این تعاریف، عملاً به معنیِ زمانِ تحویل پروژه هست و امتحانِ کتبی نداریم.

در ابتدا پیشنهاد می‌کنم فیلمِ معرفی دوره (بالای همین بخش) رو یک‌بار به‌طور دقیق ببینی. اگر هنوز مطمئن نیستی این دوره برایت کاربردی هست یا نه، می‌تونی از راهِ ارتباطی که در فیلم گفته‌شده با مدرس در ارتباط باشی.

رزومه و تجربه کاری تمام مدرسین دوره‌های کهاد توسط کارگروه مهارت و دانشکدهٔ مربوطه بررسی و تأیید شده است. شما می‌توانید خلاصه‌ای از سابقه کاری مدرس را در صفحه لینکدین (اینجا +) بررسی کنید.

ناظر این دوره جناب دکتر رضایی (هیئت علمی دانشکده IT) هستند و در تدوین سرفصل‌ها و همچنین بهبود روند برگزاری و یادگیری تبادل نظر دارند.

اولویت ثبت‌نام با دانشجویان دانشگاه صنعتی شیراز است. شما می‌توانید اعلامِ علاقه‌مندی خود را در فرم موجود در این صفحه (+) ثبت کنید. در صورت وجود ظرفیت (در ۲۴ و ۲۵ بهمن) به شما اطلاع‌رسانی می‌شه. اگر تعداد علاقه‌مندان به این دوره بیش از ظرفیت بشه، ممکنه در آیندهٔ نزدیک دوره مشابهی زیر نظر مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه برگزار کنیم.

جهت پیگیری مشکل در ثبت‌نام می‌تونید به آموزش کل مراجعه کرده یا مستقیماً با دفتر معاونت آموزشی (37353500-071) مطرحش کنید تا پیگیری بشه.

امروزه با توجه به گسترش و اهمیت مفاهیم و علوم میان رشته‌ای و لزوم آشنایی متخصصین با مهارت‌هایی فراتر از حوزه تخصص و تحصیلات خود، بیشتر دانشگاه‌های معتبر جهان اقدام به برگزاری دوره‌های تخصصی تکمیلی نموده‌اند. به طور خلاصه دوره‌های تخصصی تکمیلی، دوره‌هایی هستند که دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد می توانند با گذراندن تعداد واحد‎ها یا ساعات مشخص (با توجه به آیین نامه‌های مصوب)، علاوه بر رشته اصلی خود و به طور همزمان با آن، در رشته و مهارت تخصصی دیگری یا متناسب با رشته خودشان تحصیل نمایند.

به عبارتی دیگر دوره‌های تخصصی تکمیلی می‌تواند فرصتی مناسب برای دانشجویان، در جهت جستجو و آموختن رویکردهای متفاوت و مهارت‌های مورد علاقه‌شان در رشته‌ای به جز رشته اصلی آن‌ها باشد.

هدف این دوره‌ها ایجاد بستری برای درک بهتر دانشجویان از جنبه‌های مختلف رشته‌های دیگر و آشنایی با تخصص‌هایی است که بعد از اتمام تحصیلات دانشگاهی می‌توانند پی بگیرند؛ همچنین دانشجویان در این دوره‌ها با انجام پروژه‌های مشترک تحقیقاتی و عملی با جنبه های گوناگون مهارتی و تجربه کار تیمی با افرادی از سایر رشته‌ها آشنا می‌گردند.

برای اطلاع بیشتر از دوره‌های کهاد، آئین‌نامه اجرایی و شیوه‌نامه ثبت‌نام روی دکمهٔ روبه‌رو کلیک کنید و اطلاعات تکمیلی رو از اطلاعیهٔ رسمی دریافت کنید: