بنر دوره مجازی سیستم‌های فتوولتاییک

دوره آموزشی سیستم‌های فتوولتاییک

دوره تماماً به صورت مجازی و همراه با گواهی‌نامه برگزار می‌شود.

از 50 تا 150 هزارتومان

12 جلسه 2 ساعته

شنبه، دوشنبه و پنج‌شنبه‌ها 16 الی 18

فتوولتاییک (به انگلیسی: Photovoltaics) یا به اختصار PV، فناوری تبدل (انرژی) نور به الکتریسیته از راه استفاده از نیم‌رساناهایی است که ویژگی اثر فوتوولتاییک دارند؛ پدیده‌ای که در زمینه‌های فوتوشیمی، فیزیک و الکتروشیمی مورد استفاده و بررسی است.

یک سامانه فتوولتاییک با به‌کارگیری پانل‌های خورشیدی؛ که هرکدامشان را شماری از سلول‌های خورشیدی تشکیل می‌دهد ، توان الکتریکی تولید می‌کند. یکی از انواع سامانه‌های تولید برق از انرژی خورشیدی می‌باشد. در این روش با بکارگیری سلول‌های خورشیدی، تولید مستقیم الکتریسیته از تابش خورشید امکان‌پذیر می‌شود.

سلول‌های خورشیدی از نوع نیمه رسانا می‌باشند که از سیلیسیوم یعنی دومین عنصر فراوان پوسته زمین ساخته می‌شوند. وقتی نور خورشید به یک سلول فتوولتاییک می‌تابد، بین دو الکترود منفی و مثبت اختلاف پتانسیل بروز کرده و این امر موجب جاری شدن جریان بین آن‌ها می‌گردد. می‌توان فتوولتاییک را در دسته فناوری‌های انرژی‌های تجدید پذیر (نوشو) قرار داد… (ادامه توضیحات در ویکی‌پدیا)

《همراه با ارائه گواهی از مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه صنعتی شیراز》

• تفاوت قیمت سیستم‌های فتوولتاییک
دوره سیستم‌های فتوولتاییک تمدید شده

سوالات متداول

وبینار یک سمینار است که به صورت آنلاین برگزار می‌شود. شرکت کنندگان وبینار از هر جایی که باشند، می‌توانند با اتصال به اینترنت (با موبایل یا لپ‌تاپ) در این سمینار شرکت کنند. در وبینار همه شرکت کنندگان تصویر مدرس، فایل‌های ارائه و تخته تدریس را مشاهده می‌کنند. همچنین می‌توانند در هر زمان، با مدرس در ارتباط بوده و سوالات خود را مطرح کرده و پاسخشان را دریافت کنند.

قبل از شروع شدن وبینار، به شما یک لینک داده می‌شود که با باز کردن آن، می‌توانید وارد وبینار شده و به بحث‌های صورت گرفته گوش فرادهید. وبینار روی تمام سیستم‌ها (از جمله موبایل‌ها و لپ‌تاپ‌ها) به راحتی اجرا می‌شود.

برای مشاهده راهنمای شرکت در وبینار و دانلود نرم افزارهای مورد نیاز به این صفحه مراجعه کنید!

برای مشاهده بدون مشکل وبینار، حداقل سرعت اینترنت 256 کیلوبایت بر ثانیه واقعی و یا اینترنت با نرخ دانلود 25 کیلوبیت بر ثانیه توصیه می شود. اما در صورتی که در زمان برگزاری وبینار اینترنت شما با اختلال مواجه شد، در محیط نرم افزار وبینار امکان متوقف کردن تصویر به اشتراک گذاری شده توسط سخنران فراهم می‌باشد و این امکان موجب می‌شود به راحتی بتوانید صدای سخنران را بدون هیچگونه مشکل حتی با سرعت‌های پایین‌تر داشته باشید.

تمامی دوره‌هایی که توسط مرکز آموزش‌های آزاد تخصصی و مهارتی دانشگاه صنعتی شیراز برگزار می‌شوند، علاوه بر پروسه تایید مدرس، می‌بایست سرفصل‌های معتبر، به‌روز و مرتبط داشته باشند؛ در غیر این‌صورت تایید دوره با مشکل مواجه خواهد شد.

پس از مطالعه کامل توضیحات دوره، با کلیک بر روی لینک ثبت نام در بالای همین بخش، شما به صفحه ثبت نام دوره‌ی مورد نظر هدایت خواهید شد. پس از تکمیل دقیق اطلاعات خواسته شده، نسبت به تایید و ثبت اطلاعات اقدام نمایید. در صورتی که دوره مورد نظر شامل هزینه بود، به صفحه درگاه پرداخت هدایت خواهید شد و پس از تایید پرداخت، ثبت نام شما قطعی شده و کد پیگیری به شما داده می‌شود.

بله! به تمام شرکت کنندگان دوره‌های مرکز آموزش آزاد تخصصی و مهارتی دانشگاه صنعتی شیراز، در صورت تایید مدرس دوره، گواهینامه معتبر با آرم و مهر مرکز به فراگیران ارائه خواهد شد.

در صورتی که نکته‌ی مبهمی در مورد این دوره برای شما وجود دارد، می‌توانید با شماره تماس مرکز (37353101-071) تماس گرفته و یا از صفحه تماس با مرکز، راه‌های دیگر را امتحان کنید!